Dedicați clienților noștri

Știm cât de importantă este prima impresie și de aceea, furnizăm ambalaje excepționale!

CÂTEVA CUVINTE

Am început ca o afacere de familie, având atât de multe idei despre modul în care am putea să ne dezvoltăm proiectul într-un moment în care producătorii de etichete imprimate pe suport plastic și livrate în rolă aproape că nu existau în România. Astăzi, Arte Grup este unul dintre cei mai importanți furnizori de etichete pentru industria băuturilor din România. Producem ambalaje și etichete inovatoare care aduc valoare, securitate și încredere, cu o echipă excelentă și o tehnologie performantă.

Adrian Bucurescu, CEO

despre noi

O parte din echipa noastră

Adrian Bucurescu

Co-fondator, CEO

Să crezi în visul tău, să menții munca ta la standarde înalte de calitate, să fii atent la detalii, să dezvolți parteneriate de lungă durată cu partenerii tăi, să fii corect, serios și responsabil, acestea sunt lucrurile cu care am pornit la drum acum de 22 ani.

Diana Bucurescu

Co-fondator

Sunt mandră de rezultatele noastre dar încă mai avem multe de făcut pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Avem planuri ambțioase și trebuie să ridicăm ștacheta dezvoltării durabile de-a lungul întregului nostru lant de valori.

Florin Ghiță

Director Comercial

Pentru un produs, ambalajul și eticheta sunt importante deoarece ele influențează decizia cumparătorului. Colaborarea cu companii de renume, ne-a ajutat să înțelegem importanța acestui fapt și să ne perfecționăm continuu.

Remus Călburean

Manager Producție

Unde poți găsi oportunități de dezvoltare personală și profesională dacă nu într-o companie în care performanța este principala referință, iar echipa și leadership-ul sunt cheia succesului? Pentru mine este Arte Grup !

Ce producem?

Etichete

Denumite și etichete wrap-around datorită procesului de etichetare care înconjoară complet flacoanele, etichetele livrate în role imprimate pe suport plastic sunt special create pentru etichetarea diverselor tipuri de recipiente.

Ambalaje

Ambalajele flexibile laminate multistrat sunt utilizate în principal în industria alimentară, având un rol important în menținerea unei bariere de oxigen.