RECUNOAȘTERE

Atenția pentru calitate, investiția în tehnologie și perfecționarea continuă reprezintă valori indispensabile în încercarea de a fi mereu mai buni. Suntem mandri că branduri renumite au încredere în serviciile noastre.

Azi, ARTE GRUP este un important furnizor de etichete și ambalaje pentru industria alimentară din România și țări ale UE.

Vă asigurăm de o colaborare în deplin profesionalism și de disponibilitatea noastră de a găsi împreuna soluțiile optime pentru a pune și mai bine în valoare produsele dvs.

BRC Global Standard

Suntem certificați cu sistemul de calitate și siguranță a alimentului BRC Global Standard pentru ambalaje cu calificativul „AA”.

SMETA 4-Pillar

Suntem auditați pentru sustenabilitate, sănatate și securitate în muncă, mediu și etică așa cum se prevede în procedura Sedex Members Ethical Trade Audit.

Tehnologie

Conformitatea culorilor imprimate se face de-a lungul întregului proces tehnologic și este atent verificată cu ajutorul unui fotospectrometru.

Competențe

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție  pentru a găsi împreună soluțiile optime pentru a pune și mai bine în valoare produsele dvs.

CALITATE

Pentru ARTE GRUP calitatea și siguranța produsului reprezintă trăsătura esențială care definește serviciile pe care le ofera clienților săi. Cu scopul de a corespunde cerințelor cuprinzătoare pentru fabricarea de ambalaje alimentare și a altor materiale de ambalare care intră în contact direct cu alimentele, precum și cele cu privire la igiena facilitaților și a mediului de operare, începând din anul 2011 avem implementat și certificat sistemul de calitate și siguranță a alimentului „BRC Global Standard”  pentru ambalaje cu calificativul „AA”.

Tot în acest scop din 2016, ne-am însușit toate valorile și cerințele cu privire la sustenabilitate, sănătate și securitate în muncă, mediu și etică așa cum sunt prevăzute în procedura SMETA 4-Pillar (Sedex Members Ethical Trade Audit).

PROFESIONALISM

Pentru verificarea rezultatelor obținute în timpul imprimării avem un laborator propriu unde folosind instrumente de măsura și control. Putem determina dacă au fost respectați parametrii impuși de client atât privind caracteristicile dimensionale cât și cele vizuale.